De workshops worden gegeven in het Schippersinternaat aan de van Steenbergenlaan 30 en gaan door bij minimaal 10 personen.
Aanvangstijden workshops: 18:30 u
Uw betaling is uw bevestiging.
Betaling kan alleen per bank op rekening nr.: NL47RABO 0303906251 t.a.v. Het Kook-Ateljee

april 2015
Koken met stoom
In de meeste nieuwe keukens wordt een stoomoven geïnstalleerd. Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen. En wat doet het garen op een lagere temperatuur met een product u beleeft het allemaal in deze workshop.
Meer weten »Koken met stoom
In de meeste nieuwe keukens wordt een stoomoven geïnstalleerd. Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen. En wat doet het garen op een lagere temperatuur met een product u beleeft het allemaal in deze workshop.
Meer weten »mei 2015
Koken met asperges, een voortreffelijke workshop waarin verschillende bereidingen van asperges in voorkomen wat in een smakelijk drie gangenmenu resulteert. * Prijs per persoon
Meer weten »BBQ
Het werken met de de barbecue krijgt de laatste jaren een andere dimensie. Het gemak van de gas-barbecue en de charme van het barbecueën met kolen, het roken, alles komt aanbod in deze workshop. * Prijs per persoon en exclusief consumpties
Meer weten »juni 2015
BBQ
Het werken met de de barbecue krijgt de laatste jaren een andere dimensie. Het gemak van de gas-barbecue en de charme van het barbecueën met kolen, het roken, alles komt aanbod in deze workshop. * Prijs per persoon en exclusief consumpties
Meer weten »september 2015
Conimex aziatische workshop
De Aziatische Kookworkshop van Conimex bestaat uit (minimaal) 3 gangen, waarbij het hoofdgerecht bestaat uit één of meerdere wokgerechten die VipXperience in samenwerking met Conimex, heeft samengesteld. Vraag bij het maken van de reservering naar de exacte invulling van de kookworkshop. Van de wokgerechten die je maakt, ontvang je aan het eind van je kookworkshop een recept om zelf thuis direct aan de slag te gaan.
Meer weten »oktober 2015
Wildfestijn
Wild is eigenlijk het meest biologische vlees een uitleg over wild is da nook een onderdeel van deze workshop (Arie van Prooijen is een aantal jaren wildspecialist geweest bij Horecagroothandel Ispc Gent). En natuurlijk wordt er met het aangeboden wild weer een fantastisch menu gekookt.
Meer weten »november 2015
Conimex aziatische workshop
De Aziatische Kookworkshop van Conimex bestaat uit (minimaal) 3 gangen, waarbij het hoofdgerecht bestaat uit één of meerdere wokgerechten die VipXperience in samenwerking met Conimex, heeft samengesteld. Vraag bij het maken van de reservering naar de exacte invulling van de kookworkshop. Van de wokgerechten die je maakt, ontvang je aan het eind van je kookworkshop een recept om zelf thuis direct aan de slag te gaan.
Meer weten »januari 2016
Streekproducten
Culinair gezien is Zeeland een van de rijkste provincies met mooie producten . Een culinaire reis door onze eigen streek is dan ook een essentieel onderdeel van deze workshop en het 3 gangenmenu
Meer weten »Tapas en hapjes
Heeft u een feestje en wil u zelf de catering verzorgen dan is deze workshop hetgeen wat u zoekt In de workshop tapas en hapjes maken we een 10-tal hapjes die daarna natuurlijk aangenaam genuttigd gaan worden
Meer weten »